Fusilli z kremowym sosem porowym

Fusilli z kremowym sosem porowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka soli i pieprzu, ser parmigiano-reggiano, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fusilli z kremowym sosem Pancetta i groszek, Fusilli z kremowym porem i szpinakiem, oraz Kurczak w kremowym sosie porowym.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać pory i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowy, o 10 protokół.
Dodać wywar z kurczaka, sok z cytryny, skórkę z cytryny i natkę pietruszki i doprowadzić do wrzenia.
Przenieść mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie dodaj sól do garnka z wrzącą wodą.
Dodać makaron i gotować, aż będzie prawie al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania. Powrót makaron do garnka.
Dodać sos por i zastrzeżone wody do gotowania makaronu i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest al dente i pokryte gęstym sosem, o 3 protokół. Wymieszać 1/2 szklanki sera i doprawić solą i pieprzem.
Podawać natychmiast, przekazując dodatkowy ser na stole.