Frosted Belgian White Cupcakes

Frosted Belgian White Cupcakes
Frosted Belgian White Cupcakes to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz ciasto mix, krem z kamienia nazębnego, skórki pomarańczowej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Frosted Belgian White Cupcakes, Belgijskie białe babeczki z pomarańczowym lukrem, oraz Belgian White Ale Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce ubij białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier i wodę, aż dobrze wymieszasz. Przykryć i podgrzać do walcowania gotować na średnim ogniu. Odsączyć i gotować 4 do 8 minut, bez mieszania, do 117°-248F na termometrze candy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Gorący syrop wlać bardzo powoli cienkim strumieniem do białek, ubijając stale na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SyropSyrop
6
Dodaj wanilię, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy. Beat na dużej prędkości 7 do 10 minut lub aż sztywne szczyty tworzą i strona miski jest chłodny w dotyku. Lodowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BabeczkiBabeczki
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dekoruj skórką pomarańczową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn