Fried Collard Green Wontons może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 70. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Mieszanka czosnku w proszku, olej z orzeszków ziemnych, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Fried Collard Green Wontons, Smażone Wontony, oraz Fried Wontons Recipe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj 1 1/2 litra wody i dodaj mięso, przyprawę domową, sól przyprawioną, ostry sos i mżawkę oliwy z oliwek. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem dokładnie umyć zielenie collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
3
Usuń grubą łodygę, która biegnie po środku zieleni, trzymając łodygę w jednej ręce i usuwając liście z łodygi drugą ręką. Stos 6 do 8 liści na siebie, zwinąć i pokroić w 1/2 do 1-calowe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Drażetki Z Białą Perłą
4
Zieleninę umieścić w garnku z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj masło. Gotować warzywa, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 45 minut do 1 godziny. Kiedy są one gotowe, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Zieloni
6
Usuń zielenie collard z rowkiem łyżką i przenieś do dużej miski.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.