Fried Collard Green Wontons

Fried Collard Green Wontons
Fried Collard Green Wontons może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 70. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Mieszanka czosnku w proszku, olej z orzeszków ziemnych, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Fried Collard Green Wontons, Smażone Wontony, oraz Fried Wontons Recipe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj 1 1/2 litra wody i dodaj mięso, przyprawę domową, sól przyprawioną, ostry sos i mżawkę oliwy z oliwek. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem dokładnie umyć zielenie collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
3
Usuń grubą łodygę, która biegnie po środku zieleni, trzymając łodygę w jednej ręce i usuwając liście z łodygi drugą ręką. Stos 6 do 8 liści na siebie, zwinąć i pokroić w 1/2 do 1-calowe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Zieleninę umieścić w garnku z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj masło. Gotować warzywa, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 45 minut do 1 godziny. Kiedy są one gotowe, smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
ZieloniZieloni
6
Usuń zielenie collard z rowkiem łyżką i przenieś do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Zdjąć szynkę i pokroić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
8
Umieścić w misce z zieleni collard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wymieszać zmiękczony serek śmietankowy, przerabiając go na masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
10
Przygotuj miskę wody i zanurz w niej palec, biegnąc wzdłuż szwów wonton przed naciśnięciem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Umieść niewielką łyżeczkę mieszanki collard green na środku opakowania wonton i złóż w trójkąt. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
12
Umieść na pergaminie lub woskowanym papierze wyłożonym blachą do pieczenia, przykrytym wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będzie gotowy do usmażenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Rozgrzać 3-calowy olej z orzeszków ziemnych w ciężkim głębokim garnku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
Smażyć wontony partiami, aż będą złote, około 3 do 4 minut na partię.
15
Umieścić na ręcznikach papierowych do odsączenia i pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
Wymieszać składniki i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy. Używaj jako przyprawa do mięsa i podczas gotowania warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn