French Tourtiere

French Tourtiere
Francuski Tourtiere może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 2333 kalorii, 42g białka, oraz 140 g tłuszczu każdy. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pietruszkę, czosnek, mieloną szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj French Canadian Tourtiere I, French Canadian Tourtiere, oraz Tourtiere (Francuskie Kanadyjskie Ciasto Wieprzowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu, podsmażyć cebulę i czosnek w boczku kapie do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mieloną wieprzowinę. Gotować do jasnobrązowego, mieszając, aż kruchy; odcedzić. Wymieszać z bulionem, solą i pieprzem. Gotować przez 10 minut lub aż płyn prawie się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
BulionBulion
3
Dodać przyprawy i pietruszkę. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PrzyprawyPrzyprawy
4
Łyżka napełniania do ciasta wyłożone 9 calowy talerz pie deep dish. Wierzch z pozostałym ciastem; krawędzie uszczelnić i wyciąć otwory wentylacyjne.
5
Pędzel z kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
6
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec przez 20 do 30 minut dłużej, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło lub na zimno.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Baron des Chartrons Bordeaux z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn