Francuskie Bułeczki Z Serem Cebulowym
Francuskie bułeczki z serem cebulowym mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Mieszanka szwajcarskiego sera, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Francuska cebula bakłażan i czerwona cebula ser " Burger, Karmelizowana Francuska Cebula Mac N ' Cheese, oraz Francuska Cebula Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-quart stockpot, roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą, tymiankiem, solą i pieprzem. Gotować około 15 minut, często mieszając, aż cebula zacznie zmiękać i zmieni kolor na złoty. Wymieszać z octem i melasą. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować około 20 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować 8-calową okrągłą patelnię na ciasto ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Ciasto podzielić na 4 równe porcje. Dla każdej porcji, na lekko posypanej mąką powierzchni, zwiń w prostokąt o wymiarach 5 x 7 cali.
Umieść 1 plasterek szwajcarskiego sera na każdym prostokącie. Wierzch z karmelizowaną cebulą, podzieloną równomiernie między prostokąty.
Na cebuli ułożyć 1 plasterek szwajcarskiego sera. Zaczynając od krótszego boku, zwiń mocno. Naciśnij krawędź ciasta w rolce, aby uszczelnić krawędź.
Za pomocą ostrego ząbkowanego noża pokrój każdą rolkę na 2 (2 1/2 cala) plasterki.
Kłaść plasterki na patelni, delikatnie naciskając, aż plasterki stykają się ze sobą.
Piec 35 minut lub aż złoty i ser jest bąbelkowy. Schłodzić 5 minut przed podaniem.