Fondue piwno-serowe z kalafiorem

Fondue piwno-serowe z kalafiorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka kalafiora dla niemowląt, ser jarlsberg, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Fondue Z Serem Piwnym, oraz Fondue Z Serem Piwnym.
Instrukcje
Sery wrzucić z mąką. Doprowadzić piwo do wrzenia w dużym ciężkim rondlu; zmniejszyć ogień do średniego-niskiego. Stopniowo ubijaj sery do piwa, stale ubijając, aż się stopią. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Umieść kalafior w koszu na parze nad wrzącą wodą. Okładka i pary 5 do 7 minut lub do przetargu widłowego.