Fondue Irish Stout Tarek

Fondue Irish Stout Tarek
Przepis Tarek ' s Irish Stout Fondue jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 87 centów za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, ser cheddar, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz biały ser Cheddar, ser szwajcarski, parmezan i skrobię kukurydzianą razem w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ser CheddarBiały Ser Cheddar
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszaj irlandzkie piwo stout, SOS stekowy, sos Worcestershire, czosnek w proszku, ostry sos pieprzowy i proszek musztardowy razem w garnku do fondue; Ustaw ciepło pod garnkiem do fondue na średnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Mieszaj mieszaninę serową, 1/2 szklanki na raz, w mocnej mieszance piwa w garnku do fondue, aż ser się całkowicie rozpuści, a fondue będzie gęste i gładkie. Nie pozwól, aby fondue się zagotowało.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Doprawić czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn