Fondue Dippers: kurczak zawinięty w boczek ze szpinakiem, Blanszowanymi warzywami i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Fondue Dippers: kurczaka zawiniętego w boczek ze szpinakiem, blanszowanych warzyw i jabłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 888 kalorii. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, sok z cytryny, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony kurczak i boczek-owinięte Pani jabłka, Boczek Zawinięty Szpinak Karczoch Faszerowany Kurczak, oraz Uwaga: Roladki z kurczaka zawinięte w boczek ze szpinakiem i kozim serem dla podobnych receptur.
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Mżawka trochę oleju na dużym talerzu i mieć stojak siedzi na pieczenia blachy lub szczeliny brojlerów patelni pobliżu. Połowę boczku w poprzek i rezerwy na mięso bezpieczne prep pokładzie. Kurczaka pokroić na pół i przełożyć do naczynia z oliwą z oliwek. Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do drobiu i papryką. Wyciśnij szpinak w czystym ręczniku i umieść szpinak w małym naczyniu. Każdy kawałek kurczaka zalać odrobiną szpinaku i zawijać boczkiem. Ułóż, wydają się bokiem w dół, na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Tymczasem doprowadzić kilka centymetrów osolonej wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieć dużą miskę wody z lodem, na szokujące warzywa, gotowe, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj rzodkiewki do wrzącej wody i blanszuj przez 1 minutę, a następnie usuń je i wstrząśnij lodowatą wodą. Powtórz z pieprzem usuwając je szczypcami lub małym sitkiem lub pająkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Dodać szparagi i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 2 do 3 protokół, następnie wstrząsnąć i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
8
Jeśli używasz świeżej cebuli, dodaj ostatni i gotuj przez 3 minuty, aby poluzować Skórki. Wstrząśnij nimi i użyj ręcznika, aby wytrzeć skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Mięso, warzywa i precle układamy wokół garnka do fondue i podajemy z chlebem w kostkach w koszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Umieścić wino w garnku do fondue i doprowadzić do bańki na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Dodać sok z cytryny, następnie dodać sery w garści, mieszając w ruchu figure-8 drewnianą łyżką. Gdy ser jest całkowicie stopiony, mieszać skrobię kukurydzianą do brandy, w małej misce, aż będzie gładka, a następnie dodać do sera. Doprawić gałką muszkatołową i cayenne i podawać na rozgrzewającej stacji do garnka do fondue.