Flądry Roll-Upy
Roll-upy flądry wymagają około 50 minut od początku do końca. Za $2.95 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 41g białka, 27g tłuszczu i w sumie 677 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wystarczy mieszanka pieprzu, masła, jajka i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bułka Cynamonowa Francuskie Tosty Roll Upy, Roll-Upy Szkieletowe, oraz Rainbow Roll-Upy.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze siedem składników; dodać jajko.
Rozłóż na filetach; zwinąć i zabezpieczyć wykałaczkami.
Umieść szew stroną do dołu w nie natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia.
Połącz śmietanę i sherry lub bulion; polej roll-upy.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem i termometrem włożonym do farszu odczyta 160°.
Usuń roll-upy i utrzymuj ciepło.
W małym rondelku rozpuść masło; wmieszaj mąkę, aż będzie gładka.
Dodaj sos śmietanowy z naczynia do pieczenia. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ogień; mieszaj ser, aż się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to świetny wybór na flądrę. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest kusza Sonoma Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Kusza Sonoma Pinot Noir]()
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.