Flądra z curry Papaya Salsa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Flądra z curry Papaya Salsa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 14g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, pomidor śliwkowy, fioletową cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Salsa Flądra, Papaya Salsa, oraz Papaya Salsa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w misce, dobrze mieszając. Przykryć i schłodzić co najmniej 15 minut.
Umieść rybę na półce brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 6 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem. Lub, płaszcz grill rack z natryskiem; miejsce na grilla na średnio gorących węgli (350 do 400).
Umieść rybę na stojaku i grilluj, przykryte, 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Aby służyć, łyżka papaya salsa nad rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.