Flądra Nadziewana Krabem

Flądra Nadziewana Krabem
Flądra nadziewana Krabem jest pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 130 g tłuszczu, oraz w sumie 1606 kalorii. Na 11,87 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka pieprzu cayenne, zielona cebula, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Faszerowana Flądra są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Flądrę posypać solą i pieprzem. Używając noża do filetowania, ostrożnie otwórz flądrę, przecinając lewą i prawą stronę szwu w środku ryby, aby uzyskać kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FlądraFlądra
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do FiletówNóż Do Filetów
3
Połóż wycięte boki z powrotem.
4
Faszeruj flądrę ciastem krabowym
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
KrabKrab
5
Wymieszać i nacisnąć boki w dół, aby przykryć nadzienie.
6
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Przykryj szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
8
Umieść rybę w naczyniu i piecz przez 20 minut. Bez wyjmowania naczynia z piekarnika, włączyć piekarnik do pieczenia i pieczenia na 5 dodatkowych minut. Po zakończeniu ryby wyjmij ją z piekarnika. Pokrój medalion masła krabowego i umieść go na grillowanej rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KrabKrab
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posyp świeżą pietruszkę na wierzchu, aby uzyskać dodatkowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
10
Na średniej patelni, roztopić masło i podsmażyć cebulę, czosnek, pietruszka i papryka, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Ochłoń.
12
W misce, połączyć jajko, pieprz cayenne, czosnek w proszku, śmietana, musztarda, sok z cytryny i majonez razem. Delikatnie wymieszać w krakersy saltine i krabmeat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
MusztardaMusztarda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
13
W razie potrzeby dodać sól i pieprz. Odstawić do rzeczy we flądrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FlądraFlądra
14
Złóż kraba, masło, baza owoców morza, i cebula razem w średniej misce i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
MasłoMasło
CebulaCebula
BazaBaza
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Wyjąć z miski i uformować w kłodę na kawałku pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Zwinąć i wstawić do zamrażarki. Rezerwa dla flądry.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
RolkaRolka

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)baza owoców morzabaza owoców morza1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie0(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno227Orzechy dowolne (posiekane)szpony krabowe, zbierane z muszliszpony krabowe, zbierane z muszli57Orzechy dowolne (posiekane)szpony krabowe, zbierane z muszliszpony krabowe, zbierane z muszli1(Keebler)(Keebler)567Orzechy dowolne (posiekane)filety z flądryfilety z flądry2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieża pietruszka, do dekoracjiŚwieża pietruszka, do dekoracji11 funt cukinii,posiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek mielonyczosnek mielony0(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1małezielony pieprz, drobno posiekanyzielony pieprz, drobno posiekany1zielona cebula, cienko pokrojonazielona cebula, cienko pokrojona3zielona cebula, zielone Topy, cienko pokrojonezielona cebula, zielone Topy, cienko pokrojone3(zima)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty227Orzechy dowolne (posiekane)grudkowe mięso krabowe, zbierane z muszligrudkowe mięso krabowe, zbierane z muszli2(zima)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz101 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej10 krakersów z soli, pokruszonych średnio do drobnego10 krakersów z soli, pokruszonych średnio do drobnego2(zima)ostra musztardaostra musztarda2kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn