Florentyny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Florentyny. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, półsłodkie chipsy czekoladowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Migdały, mąkę i skórkę wymieszać w średniej misce. Wymieszać cukier, masło, śmietanę i miód w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać mieszaninę migdałów. Ostudzić ciasto przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Używając 2 łyżeczek ciasta na każde ciastko, łyżka 8 kopców ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie (ciasteczka będą się rozprzestrzeniać). Lekko spłaszczyć ciasto palcem.
Piec ciasteczka, aż będą koronkowe i złoty brąz, o 10 protokół. Delikatnie przesuń pergamin z ciastkami na stojaku i całkowicie ostudzić.
Przenieś ciasteczka na ręczniki papierowe. Powtórz z pozostałym cieście, wykładając blachy do pieczenia czystym pergaminem dla każdej partii. (Pliki cookie można tworzyć do tego punktu 2 miesiące wcześniej. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać hermetycznie w zamrażarce. Rozmrażanie przed kontynuowaniem.)
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści.
Rozprowadzić roztopioną czekoladę na dnie 1 ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół, naciskając lekko, aby przylegać. Powtórz z pozostałymi ciastkami i czekoladą.