Florentyny

Florentyny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Florentyny. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, półsłodkie chipsy czekoladowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Migdały, mąkę i skórkę wymieszać w średniej misce. Wymieszać cukier, masło, śmietanę i miód w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać mieszaninę migdałów. Ostudzić ciasto przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając. Używając 2 łyżeczek ciasta na każde ciastko, łyżka 8 kopców ciasta na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw równomiernie od siebie (ciasteczka będą się rozprzestrzeniać). Lekko spłaszczyć ciasto palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MigdałyMigdały
Kopce BarKopce Bar
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Piec ciasteczka, aż będą koronkowe i złoty brąz, o 10 protokół. Delikatnie przesuń pergamin z ciastkami na stojaku i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieś ciasteczka na ręczniki papierowe. Powtórz z pozostałym cieście, wykładając blachy do pieczenia czystym pergaminem dla każdej partii. (Pliki cookie można tworzyć do tego punktu 2 miesiące wcześniej. Całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać hermetycznie w zamrażarce. Rozmrażanie przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozprowadzić roztopioną czekoladę na dnie 1 ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół, naciskając lekko, aby przylegać. Powtórz z pozostałymi ciastkami i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn