Roladki Z Miodu I Owsa
Bułki z miodu i owsa mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz aktywne drożdże, masło, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batoniki owsiane blueberry bananan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć 1 szklankę mąki uniwersalnej, mąki pełnoziarnistej, owsa, drożdży i soli. W małym rondlu podgrzej wodę, miód i 4 łyżki masła do 120°-130°.
Dodaj do suchych składników; beat tylko do zwilżenia.
Dodać jajko; ubić, aż dobrze się połączy. Wymieszaj wystarczającą ilość mąki uniwersalnej, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na 24 części. Kształt każdy w piłkę.
Miejsce w 13x9-in. patelnia do pieczenia. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Piec 20-22 minut lub do złotego koloru. Roztopić pozostałe masło; posmarować rolkami.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu.