Florentyny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Florentyny. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 22 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, śmietanę do bicia, zmielone migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1-do 2-quart patelni na małym ogniu, roztopić masło.
Dodać cukier i śmietanę i mieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką, kandyzowaną skórką pomarańczową oraz zmielonymi i pokrojonymi w plasterki migdałami.
Upuść ciasto w 1 łyżce porcji na gotowanie pergamin wyłożony lub masłem i mąką 12-na 15-calowe blachy do pieczenia (patrz UWAGI), równomiernie rozstaw do sześciu porcji na każdym arkuszu. Z tyłu łyżką, rozłóż każdą porcję na 2-calową okrągłą.
Piec jedną patelnię na raz w piekarniku 350, aż krawędzie ciastek będą lekko rumiane (centra nadal będą bulgotać), 10 do 12 minut.
Niech ciasteczka ostygną na patelni, aż będzie wystarczająco mocny, aby usunąć, o 2 protokół; aby przetestować, podnieś róg ciastka palcami lub przesuń szpatułkę pod róg. Jeśli jest zbyt miękki, aby utrzymać swój kształt, odczekaj kilka sekund dłużej; jeśli jest twardy, podnieś palcami lub szpatułką. Ustaw ciasteczka na stojakach, aby ostygły.
W żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą (dno miski nie powinno dotykać wody), często mieszaj czekoladę, aż stopi się i będzie gładka, od 5 do 8 minut. Pędzelkiem do ciast delikatnie pokryj tył każdego ciastka czekoladą.
Połóż powlekane ciasteczka na stojakach, czekolada do góry i schłodzić, aż czekolada będzie jędrna, o 10 protokół.
Podawać, lub natychmiast pakować hermetyczne (ciasteczka szybko zmiękczają od wilgoci w powietrzu) w sztywnych pojemnikach, umieszczając woskowany papier między warstwami.