Florenckie jajka na angielskich babeczkach
Ten przepis służy 2 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, pieprz, oryginalny jogurt i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Babeczki angielskie z jajkami, serem i szynką, Brunch Eggs on English Muffins, oraz Jajka Florentyna.
Instrukcje
W małej misce do mikrofalówki wymieszaj jogurt, majonez i musztardę. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 20 do 40 sekund lub aż ciepłe. Wymieszać; odstawić.
W 10-calowej patelni, ciepło 1 1/2 do 2 cale wody do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Rozbij każde jajko na płytkie naczynie; ostrożnie wsuń jajko do gorącej wody. Szybko łyżka gorącej wody na każdym jajku, aż film tworzy się na żółtku. Dusić 3 do 5 minut lub aż jajka są pożądane doneness.
Tymczasem na każdej połówce Angielskiej muffinki rozprowadzić około 2 łyżek sosu. Na wierzchu połowę liści szpinaku.
Łyżką szczelinową wyjąć jajka z wody; położyć na szpinaku. Na wierzchu połowę pozostałego sosu; posypać pieprzem.