Fish Consomme z pierożkami z krewetkami i Edamame jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 249 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz seler, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z krewetkami i Edamame, Pierogi Edamame, oraz Pierogi Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby "Biały" mirepoix, wymieszać cebulę, trawę cytrynową, seler i Por i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 4 godziny, najlepiej na noc. (W połączeniu z rybami i białkami jaj, mirepoix utworzy klarowanie, aby consomme było krystalicznie czyste. Ta kombinacja składników utworzy to, co jest określane jako tratwa, która zasadniczo koaguluje jako consomme wyjaśnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(i Tylko Porcje)
2
Wymieszaj schłodzony mirepoix, korzeń imbiru, skrawki rybne, muszle krewetek i białko jaja i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wlać schłodzony wywar rybny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
4
Dodaj sok z cytryny. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (tuż poniżej wrzenia w klasycznym gotowaniu) na małym ogniu, często mieszając tak, że składniki klarowania pozostają swobodnie pływające. Należy pamiętać, że ciepło musi być utrzymywane na wolnym ogniu, na tyle niskie, aby tratwa, która tworzy się, nie oderwała się od działania gotowania i wystarczająco wysokie, aby ugotować zanieczyszczenia, aby mogły być zebrane w tratwie. Gdy tratwa uformuje się i unosi się na powierzchnię, przestań mieszać. Jednak zebrać trochę bulionu z krawędzi garnka i baste tratwy, aby utrzymać go od rozpadu. Po 60 do 90 minut na odpowiednim wolnym ogniu, tratwa zacznie tonąć, w którym momencie consomme jest gotowy.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dla edamame, dodać soję w strąkach do garnka i przykryć wodą. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soja
Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
7
Usuń soję ze strąków i odstaw na bok, aż będzie to potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soja
8
W maszynce mieszanka krewetki, białka jaj, szalotki, sól i pieprz do pasty. Łyżka część tej mieszaniny do worka ciasta z 1/2-calowy zwykły końcówka. Wrzuć małe pierogi do consomme i kłusuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.