Fire and Spice Ham
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ogień i przyprawy szynki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 138 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje $2.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zmielone goździki, 3% mniej sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sambar z czerwonej soczewicy od Vegan Fire and Spice, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu i skórki z pół szynki. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Umieść szynkę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz galaretkę i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanej.
Wymieszać około jednej trzeciej masy galaretki z szynką.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować szynki z piekarnika); piec dodatkowe 45 minut, fastrygując szynkę mieszanką galaretki co 15 minut.
Przełożyć szynkę na półmisek; odstawić na 15 minut przed krojeniem.