Filipińska Wołowina Stir-Fry

Filipińska Wołowina Stir-Fry
Filipiński Stir-Fry wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 30g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 6,15 zł za porcję. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, seler, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pokrojony stek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek W PlastrachStek W Plastrach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać skrobi kukurydzianej na plastry wołowiny i wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WołowinaWołowina
3
Ubić sos sojowy i cukier razem w małej misce, aż cukier się rozpuści; wlać na plastry wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
CukierCukier
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
5
Ciepła 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju do miękkości, 5 do 7 protokół. Sos ostrygowy wymieszać z cebulą i czosnkiem; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj groszek śnieżny, zielony groszek, marchew, seler i czerwoną paprykę; gotować i mieszać, aż warzywa będą lekko miękkie, ale nadal chrupiące, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Zielony GroszekZielony Groszek
WarzywaWarzywa
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
MarchewMarchew
SelerSeler
7
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podgrzać 2 łyżki oleju na oddzielnej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Usunąć wołowinę z marynaty, wytrząsając nadmiar wilgoci; wyrzucić marynatę. Smażyć plastry wołowiny na gorącym oleju do pożądanego stopnia doneness, 3 do 5 minut na stronę dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Dodać gotowaną wołowinę do mieszanki warzywnej i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn