Filety Z Soli Pieczonej
Pieczone filety z soli mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 91g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 16,65 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, sok z cytryny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Z Soli Pieczonej, Pieczone filety z soli z ziołami i bułką tartą, oraz Filety Z Soli Prażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Posmarować płytkie naczynie do pieczenia i ułożyć w nim kawałki ryb; przykryć rybę cebulą slices.In małą miskę, ubij razem śmietanę, wino, mąkę, sok z cytryny i przyprawy; zalej rybę i cebulę.
Piec, odkryte, przez 25 minut lub aż ryba będzie miękka; nie rozgotować lub ryby wyschnie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.