Filety Z Ryb Kokosowych Cartagena
Filety z ryb kokosowych Cartagena mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 292 kalorie, 23G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.32 za porcję. Jeśli masz mleko kokosowe, Płatek kokosowy baker ' s angel, filety z halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filety Rybne, Greckie Filety Rybne, oraz Filety Z Ryb Ziołowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/4 Puchar opatrunek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę, cebulę, czosnek, pastę pomidorową i tymianek; dobrze wymieszać. Gotować 5 min., często mieszając. Wymieszać z mlekiem kokosowym; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj pozostały dressing do tej samej patelni; gotować na średnim ogniu 1 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Dodać rybę; gotować 5 min. Odwróć rybę; wierzch z sosem reserved. Dusić 2 do 3 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Tuż przed podaniem posypać równomiernie kokosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.