Filety rybne Tex-Mex
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj filety rybne Tex-Mex. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz kliny limonki, liście kolendry, olej słonecznikowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Lasagna Tex-Mex, Migas {Tex-Mex}, oraz Tex-Mex Burritos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pył ryby w przyprawie, a następnie odstawić.
Rozgrzać olej na płytkiej patelni, następnie smażyć przez 3-4 min z każdej strony, aż będzie chrupiący.
Każdy kawałek ryby podawaj z łyżką guacamole na wierzchu, rozsypką posiekanej kolendry i klinem limonki do wyciskania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Filety rybne w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.