Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj filetów z ryb Panfried. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 27g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś sól, filety rybne o łagodnym smaku, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Twoja Podstawowa Ryba Panfried, Paski Rybne Panko Panfried, oraz Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety rybne pokroić na 6 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
2
Posyp obie strony ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Beat jaj i wody w płytkiej misce, aż dobrze wymieszane.
Mąkę posypać woskowanym papierem lub talerzem. Obie strony kawałków ryby zanurzyć w jajku, a następnie całkowicie zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Olej ciepła (1/8 cala) w 10-calowej patelni na średnim ogniu o 2 protokół. Smażyć rybę na oleju od 6 do 10 minut, obracając raz, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem i będzie brązowa z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.