Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ułóż łososia, skórkę bokiem w dół, na stojaku brojlerów i osusz. Rezerwy 1 1/2 łyżki glazury w małej misce do szczotkowania po pieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Szczotkuj łososia obficie z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić 5 minut, a następnie umyć więcej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Łosoś pieczony w środku piekarnika 10 minut. Włącz brojlerów i pędzla łososia z glazury ponownie, następnie broil 4 do 5 cali od ciepła, aż tylko gotowane przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Łososia przełożyć 2 szerokimi metalowymi szpatułkami na talerz, a następnie umyć czystą szczotką szkliwem reserved.