Filet Z Podeszwy Mykonos

Filet Z Podeszwy Mykonos
Need a pescatariańskie danie główne? Filet z podeszwy Mykonos może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $31.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 1741 kalorii, 133g białka, oraz 96 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, ząbek czosnku, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Filet z podeszwy Mykonos, Pieczony filet z soli, oraz Filet z soli w sosie olejowym.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz rybę, połowę plasterków cytryny, wino i 1/4 łyżeczki soli w płytkim naczyniu. Marynować, pod przykryciem, w temperaturze pokojowej 30 minut.W międzyczasie ubijamy jajko, mleko i kolejną 1/4 łyżeczki soli w płytkim bowl.In kolejna płytka miska, wymieszać razem bułkę tartą, czosnek, pietruszka, pieprz, pozostałe 1/4 łyżeczki soli.Gdy ryba jest marynowana, zanurz kawałki ryb, pojedynczo, w mieszaninie jaj, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać w mieszaninie okruchów chleba, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ChlebChleb
CytrynaCytryna
RybyRyby
MlekoMleko
SólSól
WinoWino
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść na arkusz woskowanego papieru, układając ryby w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Ciepła 2 łyżki oleju i 1/2 łyżka masła w 12 " patelni non-stick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Smażyć 2 kawałki ryby, odwracając się raz, aż się zezłocą i po prostu ugotują, w sumie 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku, następnie ugotować pozostałe 2 kawałki ryby w pozostałych 2 łyżkach oleju i pozostałą 1/2 łyżki masła w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać rybę z pozostałymi plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn