Fiddlehead Carbonara
Fiddlehead Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 764 kalorie, 28g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z szafy gotowanie ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, żółtka jaj, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fiddlehead Fry, Fiddlehead Ferns, oraz Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij gotować makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Boczek ugotować na patelni i odstawić.
Z patelni odsączyć wszystko oprócz łyżki tłuszczu z boczku.
Dodaj fiddleheads, Rampa i pieprz, wrzucić do herbu i saute przez kilka minut.
Wymieszać żółtka, śmietanę i parmigiano reggiano w dużej misce.
Ugotowany makaron odsączyć, zostawiając część wody.
Dodać makaron na patelnię i wrzucić.
Wyjmij patelnię z ognia, poczekaj, aż się zatrzyma i wlej makaron do miski z mieszanką jajeczną.
Dodać trochę wody z makaronu i wrzucić do herbu.