Fettuccine z pieczarkami
Fettuccine z pieczarkami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 776 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz do 3 ząbki czosnku, Hojny pietruszka płaskolistna, fettuccine, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Fettuccine ze szparagami i pieczarkami, Fettuccine z pieczarkami i orzechami laskowymi, oraz Kremowa Fettuccine z grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć i zarezerwować 1 szklankę wody do gotowania tuż przed opróżnieniem.
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i smażyć, aż głęboko rumiane i miękkie, 12 do 15 protokół, dodając czosnek, tymianek, i szałwia w połowie gotowania. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem do smaku oraz odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej. Spalić patelnię z Marsala i mieszać przez 30 sekund. Wymieszać ze śmietaną (lub, jeśli wolisz, top makaron z odrobiną ricotta w czasie podawania). Wymieszać w zarezerwowanej wodzie do gotowania makaronu, około 1 szklanki, jeśli używasz ricotty, i tylko tyle, aby rozrzedzić sos do własnych upodobań, jeśli używasz śmietany.
Odcedzić makaron i wymieszać z sosem, pietruszką i serem.
Przenieść makaron do miski do serwowania i top każdy z odrobiną ricotta, Jeśli za pomocą, do mieszania do fettuccine jak jeść.