Linguine Pescatore

Linguine Pescatore
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Linguine Pescatore. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 733 kalorie, 37g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz linguine, tymianek, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pasta Pescatore, Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym), oraz Linguine z małż (Linguine con le Vongole).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek, chilli i cebuli, saute aż zmiękną, uważając, aby nie spalić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj krewetki, małże i kalmary, saute 2 minut, a następnie dodać pozostałe owoce morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
KałamarnicaKałamarnica
4
Saute 1 minutę i dodać zioła i wino.Doprowadzić wino do toczenia gotować na wolnym ogniu i dodać śmietanę lub sos pomidorowy.Doprawić solą i pieprzem, podgrzać na wolnym ogniu, dodać natkę pietruszki i żądaną ilość ugotowanej na gorąco linguine.Wrzucić do płaszcza makaron dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane LinguineGotowane Linguine
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn