Fettuccine z cukinią i miętą
Fettuccine z cukinią i miętą może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 415 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz miętę, oliwę z oliwek, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Fettuccine Z Groszkiem I Miętą, Fettuccine z Edamame, miętą i Pecorino, oraz Fettuccine z pistacjowo-miętowym Pesto i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i czosnek; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać posiekaną miętę, sól i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połącz mieszaninę cukinii, makaron i olej, podrzucając do herbu.
Posypać serem i 1/2 łyżeczki pieprzu.