Fettuccine z brązowym masłem i szałwią

Fettuccine z brązowym masłem i szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Fettuccine z brązowym masłem i szałwii spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Mieszanka masła, jajko fettuccine, liście szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, Masło Szałwiowe Brązowe, oraz Brązowe Masło I Szałwia Popovers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
3
Tymczasem, roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać liście szałwii i gotować, aż krawędzie zwijają się, a masło jest ciemny bursztyn (nie palić), mieszając i obracając liście od czasu do czasu, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
MasłoMasło
5
Przełożyć szałwię Na Ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Dodać bulion cielęcy do brązowego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
MasłoMasło
7
Dodaj makaron i 5 łyżek startego parmezanu do mieszanki masła brązowego na patelni; wrzucić do herbu, dodając zastrzeżone gotowania płynu przez łyżki stołowe, jeśli suche. Doprawić solą i pieprzem. Podziel między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Udekoruj smażonymi liśćmi szałwii, przechodząc obok sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SerSer
1
W tym przepisie, brązowe masło nie jest napięte, ale jest w kruche i lody. Dlaczego? W niektórych recepturach cząstki stałe mleka są odcedzane z brązowego masła, aby zapewnić gładką konsystencję. W innych, brązowe masło jest napięte, ponieważ będzie gotowane z innymi składnikami i stałych mleka może spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
LodyLody
MasłoMasło
MlekoMleko
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn