Fettuccine z boczkiem i pieczoną czerwoną papryką
Fettuccine z boczkiem i pieczoną czerwoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać sól, pieprz, fettuccine, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Fettuccine Z Pieczoną Papryką, oraz Boczek i jajko z pieczoną cebulą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój pieczoną paprykę w paski o szerokości 1/4 cala.
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący (około 2 minut).
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj paprykę, groszek i bulion; gotuj na wolnym ogniu 1 minutę. Wymieszać z makaronem, serem, solą i pieprzem.