Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać African Chicken Peanut gulasz spróbuj. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 806 kalorii, 36g białka, oraz 55 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, cayenne, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Przepis ten zachwycił 3492 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest super. Spróbuj African Chicken Peanut Gulasz, African Chicken Peanut Gulasz, oraz West African Peanut-Kurczak Gulasz dla podobnych receptur.
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.