Faszerowana Meksykańska Papryka

Faszerowana Meksykańska Papryka
Nadziewane Meksykańskie papryki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. 217 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz sos pomidorowy, chili w proszku, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Faszerowana Papryka, Meksykańska Faszerowana Papryka, oraz Meksykańska Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, i brązowy mięso, rozbijając go na rozpada się, jak gotuje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszaj przyprawę taco, wodę, chili w proszku, gotowany ryż, sól, sól czosnkową, czarny pieprz i 1 puszkę sosu pomidorowego; wymieszaj aż do całkowitego połączenia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
WodaWoda
SólSól
4
W międzyczasie pokrój paprykę na pół wzdłuż i usuń łodygi, membrany, rdzenie i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
5
Umieść wkładkę do parownika w dużym rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieść papryki do wkładki do gotowania na parze, przykryć patelnię i na parze, aż będzie miękka, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Paprykę na parze umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i lekko wypełnić nadzieniem mięsnym. Wciśnij 1 kostkę sera Colby-Jack na środek nadzienia w każdej papryce i łyżkę pozostałej puszki sosu pomidorowego nad papryką. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, a nadzienie gorące, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn