Faszerowana cukinia z kiełbasą z kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać nadziewane cukinia z kiełbasą kurczaka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka bazylii, kiełbasy z kurczaka, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kiełbasa Faszerowana Cukinią, Kiełbasa Faszerowana Cukinią, oraz Kiełbasa Faszerowana Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wytnij wzdłuż 3/4-calowy plaster grubości z każdej cukinii. Łyżką wyjmij miąższ, pozostawiając nienaruszoną skorupę wokół cukinii. Odrzuć lub zachowaj mięso do innego użytku. Pokroić długie plastry cukinii.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować kiełbasę z kurczaka, łamanie mięsa, jak gotuje, aż kiełbasa zaczęła brązowieć, o 8 protokół.
Posypać pokruszonymi płatkami czerwonej papryki, doprawić solą i czarnym pieprzem. Wymieszać posiekaną cukinię, cebulę i czosnek, i gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół. Zeskrobać mieszankę kiełbasy do miski i mieszać z pomidorami, bułką tartą, parmezanem i bazylią, aż farsz zostanie dokładnie połączony.
Lekko wypchaj cukinię farszem, umieść cukinię w naczyniu do pieczenia i piecz, aż dokładnie się ogrzeje i zacznie brązowieć na wierzchu, około 30 minut.