Faszerowana cukinia od Campbell ' s Kitchen
Nadziewana cukinia przez Campbell ' s Kitchen może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka liści oregano, brązowego ryżu do szybkiego gotowania, bakłażanów dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Campbell ' s Kitchen ciepły Dip szpinakowy, Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, oraz Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.
Instrukcje
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Używając melonowego ballera, zgarnij miąższ z każdej połowy cukinii, pozostawiając skorupę o grubości 1/8 cala. Miąższ pokroić w kostkę i zachować skorupki cukinii.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew i cukinię miąższ i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z ryżem i 1 szklanka sosu i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie.
Łyżka mieszaniny warzyw do muszli cukinii.
Umieść wypełnione muszle w płytkim naczyniu do pieczenia 2-quart. Wierzch z pozostałym sosem.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 30 minut lub aż skorupki cukinii będą miękkie.