Fasolka szparagowa z suszonymi pomidorami i migdałami

Fasolka szparagowa z suszonymi pomidorami i migdałami
Fasolka szparagowa z suszonymi pomidorami i migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 113 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z suszonymi pomidorami i migdałami, Fasolka szparagowa z suszonymi pomidorami i migdałami, oraz Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn