Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą

Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą
Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli perłowej, cukru, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Cebulą, Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą, oraz Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej i cukier na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj do miękkości i złotego koloru, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszaj zieloną fasolkę z cebulą i gotuj przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Zdjąć z ognia i doprawić koperkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KoperKoper
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn