Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą
Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli perłowej, cukru, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Cebulą, Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą, oraz Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej olej i cukier na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj do miękkości i złotego koloru, około 10 minut.
Wymieszaj zieloną fasolkę z cebulą i gotuj przez około 3 minuty.
Zdjąć z ognia i doprawić koperkiem, solą i pieprzem.