Fasolka szparagowa z grzybami
Fasola szparagowa z grzybami wymaga od początku do końca około 15 minut. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3 g białka i 9 g tłuszczu. Za 91 centów za porcję otrzymasz przystawkę, która serwuje 1 osobę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 53%. Podobne przepisy to Fasola szparagowa z grzybami, Fasola szparagowa z grzybami i Fasola szparagowa z grzybami.
Instrukcje
W rondlu gotuj fasolę w wodzie przez 6-8 minut lub do miękkości. Na patelni podsmaż cebulę na maśle, aż będzie miękka.
Dodaj grzyby; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Odcedź fasolę; dodać mieszankę grzybową i pieprz.