Fasolka szparagowa z grzybami

Fasolka szparagowa z grzybami
Fasola szparagowa z grzybami wymaga od początku do końca około 15 minut. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3 g białka i 9 g tłuszczu. Za 91 centów za porcję otrzymasz przystawkę, która serwuje 1 osobę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 53%. Podobne przepisy to Fasola szparagowa z grzybami, Fasola szparagowa z grzybami i Fasola szparagowa z grzybami.

Instrukcje

1
W rondlu gotuj fasolę w wodzie przez 6-8 minut lub do miękkości. Na patelni podsmaż cebulę na maśle, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj grzyby; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Odcedź fasolę; dodać mieszankę grzybową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn