Fasolka szparagowa w sosie serowym

Fasolka szparagowa w sosie serowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj zielonej fasoli w sosie serowym. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, liście oregano, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z sosem serowym, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wrzucić do średniego rondla; przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Gotować na średnim ogniu od 1 do 2 minut lub do roztopienia 2% mleka, mieszając, aż fasola będzie równomiernie pokryta sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2% Mleka2% Mleka
FasolaFasola
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn