Fasolka Szparagowa Po Włosku

Fasolka Szparagowa Po Włosku
Fasolka po włosku to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera mozzarella, przyprawy sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fasolka Po Włosku, Moja Fasolka Po Włosku, oraz Easy Italian Style Green Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż cebula jest chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać fasolę, pomidory i przyprawy; lekko wymieszać. Kryć się. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż fasola są miękkie i mieszaninę ogrzewa się przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Posypać serem; przykryć. Gotować dodatkowe 2 minuty lub do rozpuszczenia serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn