Fasolka Szparagowa Po Włosku
Fasolka po włosku to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera mozzarella, przyprawy sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fasolka Po Włosku, Moja Fasolka Po Włosku, oraz Easy Italian Style Green Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż cebula jest chrupiące-przetargu.
Dodać fasolę, pomidory i przyprawy; lekko wymieszać. Kryć się. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż fasola są miękkie i mieszaninę ogrzewa się przez.
Posypać serem; przykryć. Gotować dodatkowe 2 minuty lub do rozpuszczenia serów.