Fasolka Szparagowa Po Włosku

Fasolka Szparagowa Po Włosku
Fasolka po włosku to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera mozzarella, przyprawy sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fasolka Po Włosku, Moja Fasolka Po Włosku, oraz Easy Italian Style Green Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż cebula jest chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać fasolę, pomidory i przyprawy; lekko wymieszać. Kryć się. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż fasola są miękkie i mieszaninę ogrzewa się przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Posypać serem; przykryć. Gotować dodatkowe 2 minuty lub do rozpuszczenia serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn