Fasolka szparagowa i grzyby Julii
Julia ' s Green Beans & Mushrooms to przystawka, która serwuje 2. Jedna porcja zawiera 163 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, oliwę z oliwek, ser romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka szparagowa z grzybami, oraz Fasolka szparagowa z grzybami.
Instrukcje
Umieść fasolę w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 4-7 minut lub do miękkości.
W międzyczasie na małej patelni podsmaż grzyby na oleju i maśle do miękkości. Dodaj płatki pietruszki, przyprawioną sól, czosnek w proszku i pieprz.
Dodaj bułkę tartą; gotuj, aż lekko się zrumieni.
Odcedź fasolę; wymieszaj z mieszanką grzybów.