Kanadyjska Pizza z boczkiem i ananasem

Kanadyjska Pizza z boczkiem i ananasem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanadyjskiego Pizzana z boczkiem i ananasem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 274 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser cheddar, paprykę, kawałki ananasa w soku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowana Kanadyjska Pizza z boczkiem i ananasem, Canadian Bacon - Pinwheels, oraz Kanadyjskie mini pizze z bekonem i ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F. Spray lub smar 15x10-calowy lub większy ciemny lub nieprzywierający arkusz cookie. Rozwiń ciasto na arkuszu ciastek; zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 15x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Górne ciasto z serem provolone, krojone na miarę. Ułóż kanadyjski boczek, ananas, cebula i papryka na ser provolone w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
PaprykaPapryka
AnanasAnanas
CiastoCiasto
CebulaCebula
3
Posypać serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
4
Piec klasycznej skorupy 16 do 20 minut, cienka skorupa 10 do 14 minut, lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić na 8 porcji.
6
Wskazówka, jeśli używasz klasycznej skorupy: na chrupiącą skórkę, przygotuj skorupę od 6 do 8 minut lub do momentu, aż skorupa zostanie ustawiona i wyschnie, a następnie dodaj dodatki; piec pizzę od 12 do 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn