Fasolka Po Bretońsku

Fasolka Po Bretońsku
Fasolka po bretońsku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 338 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, musztardę, jabłko granny smith i kilka innych składników, możesz to zrobić. 523 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 45%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka Po Bretońsku Z Boczkiem, Fasolka Po Bretońsku, oraz Fasolka po bretońsku z boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Gotuj boczek na dużej patelni lub w kuchence mikrofalowej, aż uwolni się duża część tłuszczu, ale boczek jest nadal elastyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Odcedź na ręcznikach papierowych i odłóż na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
W 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia wymieszaj fasolkę po bretońsku, cebulę, musztardę, ketchup, brązowy cukier i jabłko. Na wierzch z plastrami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec bez przykrycia przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący, a fasola będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn