Fasola z pancettą i karmelizowaną cebulą
Fasola z Pancettan i karmelizowaną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, fasolę żurawinową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasola Z Pancettanem I Karmelizowaną Cebulą, Fasolka szparagowa z Pancettanem i czerwoną cebulą, oraz Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, połączyć olej i pancetta i gotować na małym ogniu, aż chrupiące i złocisty brązowy, o 4 do 6 protokół.
Odcedzić pancetta na ręczniku papierowym i rezerwy. W tej samej patelni, gotować cebulę na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 6 do 8 protokół. Przechyl patelnię, aby usunąć nadmiar tłuszczu; dodaj fasolę, liść laurowy i 2 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 50 do 60 protokół.
Dodać pancettę i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.