Fasola szparagowa i pomidory
Fasola szparagowa i pomidory mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 135 kalorii, 5 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej. Ten przepis wypróbowało i polubiło 78 osób. Mieszanka bekonu, cebuli, pieprzu cayenne i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Fasola szparagowa z pomidorami, Fasola szparagowa z pomidorami i Fasola szparagowa z pomidorami.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Dodaj boczek do dużego holenderskiego piekarnika i smaż na średnim ogniu, aż będzie jasnozłoty (nie chrupiący).
Odcedź nadmiar tłuszczu, a następnie dodaj cebulę. Smaż, aż boczek i cebula staną się złotobrązowe.
Dodaj zieloną fasolkę i pomidory na patelnię.
Doprawiamy solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Delikatnie wymieszaj, aby połączyć, a następnie przykryj garnek i zmniejsz ogień do niskiego. Gotować przez 1 godzinę.