Fasola Kolczasta-N-tosty
Kolczasta fasola-N-Toast może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tosty chleb, miód, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bailey ' s Spiked French Toast, Pikantny Kolczasty Bananowy Tost Francuski, oraz Fasola na grzance dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować do renderowania tłuszczu, o 5 protokół.
Dodać cebulę, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować z boczkiem do miękkości, 5 do 6 minut więcej. Wymieszać z fasolką po pieczeniu.
Podgrzać fasolę, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj whisky, wymieszaj i przywróć patelnię do ognia. Jeśli whisky płonie, flara zgaśnie w mniej niż 10 sekund. Aby uzyskać pełny smak whisky-spike, sztuką jest uniknąć płomienia i po prostu ogrzać alkohol: pomyśl hot toddy. Fasolę doprawiamy czarnym pieprzem do smaku.
Chleb tostowy i połączyć zmiękczone masło z miodem, a następnie rozprowadzić mieszaninę równomiernie między plastrami.
Fasolę podawać z tostami z masłem miodowym.