Farsz z kasztanów i dzikich grzybów
Farsz z kasztanów i dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka chleba kanapkowego, seler, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Farsz z kasztanów i dzikich grzybów, Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, oraz Farsz Kasztanowy Z Dzikim Ryżem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Za pomocą kasztan nóż lub ostry nóż do parowania, zrobić duże X na płaskiej stronie każdego kasztan przez skorupę, ale nie mięso. Namoczyć kasztany w misce z ciepłą wodą, aby pokryć przez 2 cale przez 15 minut, a następnie dobrze odcedzić. Ułożyć kasztany w 1 warstwie na płytkiej patelni, następnie piec w środku piekarnika, aż skorupki zwijają się w X mark, około 15 minut. Nosząc rękawice ochronne, odrywaj muszle od kasztanów, gdy są jeszcze gorące. W dużym garnku wrzącej wody, blanszować kasztany 2 minuty, a następnie odcedzić. Używając ręcznika kuchennego, natrzyj kasztany, aby usunąć skórki. Grubo posiekać i rezerwy. Pozostaw piekarnik włączony.
Masło 9-na 13-calowe danie zapiekanki z 1 łyżką masła.
Na blasze wyłożonej folią, chleb tostowy w piekarniku 177°, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Umieścić w dużej misce i odstawić. Pozostaw piekarnik włączony.
W ciężkiej, dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, stopić 4 łyżki masła.
Dodać grzyby i smażyć, mieszając, aż złoty kolor, 7 do 8 protokół.
Dodać kolejne 2 łyżki masła i podgrzać do rozpuszczenia.
Dodaj cebulę i seler, i smażyć, aż półprzezroczyste, 6 do 7 protokół.
Do chleba dodać mieszankę grzybową oraz natkę pietruszki i tymianek i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
W ciężkim, małym garnku na umiarkowanym ogniu doprowadzić wywar z kurczaka do delikatnego wrzenia.
Wlać do mieszanki Chlebowej i delikatnie wrzucić do połączenia. Wymieszać z jajkiem, solą i pieprzem.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Farsz można przygotować do tego momentu i przechowywać, przykryć i schłodzić do czterech godzin.
Piec na złoty kolor i ogrzane przez, o 30 protokół.