Farsz włoski z kiełbasą, grzybami i kasztanami

Farsz włoski z kiełbasą, grzybami i kasztanami
Przepis włoski kiełbasa, pieczarkowe i kasztanowe farsz może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 272 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2548 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, Nadzienie Wegetariańskie Grzybowo-kasztanowe, oraz Farsz z kasztanów i dzikich grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać kiełbasę i gotować, aż nie Różowy, o 8-10 protokół, łamanie go od siebie, jak idziesz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
3
Dodać masło, cebula i seler na patelni i saute do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby, czosnek, tymianek, szałwia, sól i pieprz i saute, aż wszystko będzie miękkie i po prostu zaczyna się brązowy, o 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Dodaj wino, odgazuj patelnię i gotuj na wolnym ogniu, aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wymieszać kiełbasę, warzywa, pietruszkę, kasztany i chleb w dużej misce i wymieszać w bulionie, aż cały chleb będzie wilgotny, ale nie rozmoczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wlać mieszaninę do wysmarowanego na sucho naczynia do pieczenia i przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Piec w rozgrzanym piekarniku 177° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Zdjąć folię i kontynuować gotowanie, aż Góra zamienia ładny i złoty kolor, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn