Farsz włoski z kiełbasą, grzybami i kasztanami
Przepis włoski kiełbasa, pieczarkowe i kasztanowe farsz może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 272 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2548 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, Nadzienie Wegetariańskie Grzybowo-kasztanowe, oraz Farsz z kasztanów i dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, aż nie Różowy, o 8-10 protokół, łamanie go od siebie, jak idziesz i odstawić.
Dodać masło, cebula i seler na patelni i saute do miękkości, o 10 protokół.
Dodać grzyby, czosnek, tymianek, szałwia, sól i pieprz i saute, aż wszystko będzie miękkie i po prostu zaczyna się brązowy, o 10-12 protokół.
Dodaj wino, odgazuj patelnię i gotuj na wolnym ogniu, aż większość płynu odparuje.
Wymieszać kiełbasę, warzywa, pietruszkę, kasztany i chleb w dużej misce i wymieszać w bulionie, aż cały chleb będzie wilgotny, ale nie rozmoczony.
Wlać mieszaninę do wysmarowanego na sucho naczynia do pieczenia i przykryć folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177° przez 20 minut.
Zdjąć folię i kontynuować gotowanie, aż Góra zamienia ładny i złoty kolor, o 10 protokół.