Farsz Warzywny Z Rodzynkami
Farsz warzywny z rodzynkami może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu sojowego, selera, złotych rodzynek i jednodniowych kostek chleba. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczone Nadzienie Jabłkowo-Rodzynkowe, Farsz Jabłkowy Z Rodzynkami, oraz Kury kornwalijskie z nadzieniem jabłkowo-Rodzynkowym.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na dwóch Nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 275° przez 25-30 minut lub do częściowego wyschnięcia, od czasu do czasu mieszając. W międzyczasie w małym rondelku połącz sok, rodzynki, ziele angielskie i melasę; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; odstawić na 15 minut.
Na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż seler, marchew, cebulę, czosnek, szczypiorek i pietruszkę w oleju i sosie sojowym przez 10 minut lub do miękkości warzyw.
Zdjąć z ognia. Dodaj jabłko, ziarna słonecznika i kminek. W małej misce ubij jajko, substytut jajka, bulion i majeranek; Dodaj do mieszanki warzywnej.
Dodaj kostki chleba i mieszankę rodzynek.
Przenieś do 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w 325° przez 40-45 minut lub do lekkiego zrumienienia.