Farsz Kasztanowy
Farsz z kasztanów może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 358 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka przypraw do drobiu, margaryny, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Farsz Kasztanowy, Farsz Kasztanowy, oraz Farsz Kasztanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem Wytnij szczeliny na powierzchni kasztanów.
Kasztany umieścić w średnim rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia i doprowadzić do wrzenia. Gotować 25 protokół, lub do miękkości.
Odcedzić, obrać i posiekać.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Margarynę rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać kasztany, cebula, sól, pieprz, i przyprawa do drobiu, i gotować, aż cebula będzie miękka, o 3 protokół.
Przełożyć do średniego naczynia do pieczenia i wymieszać z chlebem w kostkach.
W małej misce, ubić razem jajka i mleko, i mżawka na kostkę mieszanki chleba.
Piec od 30 do 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż powierzchnia będzie chrupiąca i lekko rumiana.