Farsz Grzybowy
Farsz grzybowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jabłko bez skórki, grzybów, pietruszki i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Farsz Grzybowy, Farsz Grzybowy, oraz Farsz Grzybowy.
Instrukcje
Masło jeden 9x13 cala danie zapiekanki. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Spłukać, osuszyć i ćwierć grzyby. Na dużej patelni masło ciepła i dodać grzyby, cebula i seler; saute 5 minut i usunąć z ognia. Wymieszaj przyprawę do drobiu, sól i pieprz.
W dużej misce do mieszania połączyć bułkę tartą z bulionem i jajkami, dodać mieszankę grzybową, jabłka i pietruszkę; dobrze wymieszać. Zamień się w danie zapiekanki.
Przykryć i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez około 45 minut.
Zdjąć pokrywę i piec 15 minut dłużej do brązowego wierzchu.